De 90 de editii deja, incluzand-o pe cea de acum cateva zile, ceremonia de decernare a Premiilor Academy Awards, sau mai pe scurt, Oscar, este cunoscuta ca fiind una dintre cele mai importante, sofisticate si rafinate evenimente. Vedetele se pregatesc cu luni buni inainte, pentru a arata perfect pe covorul rosu. Si pentru ca site-ul perfecte.md le sugereaza cititoarelor sa tinda spre perfectiune, petrecerea aniversara exact asa trebuia sa fie: fastuoasa!

 

 

 

Ne-am inspirat de evenimentul de la Hollywood si ne-am teleportat imaginar, pentru cateva ore, la Los Angeles. Invitatii prezenti aseara la Oscar Party, oameni frumosi din diferite domenii, s-au conformat dress code-ului somptuos si au imbracat cele mai elegante tinute din garderoba.

 

Doamnele au stralucit, la propriu si la figurat, in rochii lungi, spectaculoase, multe dintre ele optand pentru nuante diferite de rosu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tinutele clasice, negre, au reprezentat o alegere sigura pentru dress code-ul Black Tie, multi invitati alegand sa poarte all black.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barbatii au fost la fel de chipesi ca actorii de la Hollywood, in costume clasice, smochinguri, accesorizate cu papioane sau cravate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iata si alte tinute reusite de la Oscar Perfect Party:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotografii realizate de Kreyon

Perfecte