Beyonce a impartit cu fanii de pe Instagram un video care descrie ocaziile speciale din 2018, cum ar fi recitalul de la Premiile Grammy, Turneul On the Run ii alaturi de Jay-Z, concertul din cadrul festivalului Coachella, cat si imagini de familie.

 

View this post on Instagram

Wishing you a beautiful 2019. 🙏🏽🐝

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Jan 1, 2019 at 3:45pm PST

 

Clipul video include si o fotografie speciala de la ceremonia de reinnoire a juramintelor celor doi soti, unde ii putem admira impresionanta aparitie a lui Beyonce. Rochia purtata de artista este semnata de Galia Lahav, care a postat pe contul personal secventa in care starul ii poarta creatia.

 

 

Piesa couture este un model victorian, alcatuit din maneci lungi din voal conturate de dantela, un corset incrustat cu pietre pretioase si trena. Pretul rochiei este estimat la 15.000 de dolari. Beyonce a accesorizat tinuta cu un voal lung si ochelari de soare, pentru un look stylish si cool.

 

 

Primele imagini de la ceremonia de reinnoire a juramintelor dintre Beyonce si Jay-Z au fost dezvaluite in timpul turneului, pe ecranele imense din spatele scenei. Melodia "Forever Young" interpretata de cei doi a acompaniat fotografiile, iar intreaga atmosfera a ramas memorabila pentru fanii artistilor. Cei doi s-au casatorit in luna aprilie a anului 2008, iar in 2018 au sarbatorit aniversarea de 10 ani.

 

 

Sursa foto/video: Instagram.com; Google.com

ELLE