Helen Mirren, 72 de ani, si Jane Fonda (79) au fost modele la un show incendiar din cadrul sapamanii Modei de la Paris. Cele doua actrite au dus moda la un alt nivel, duminica, cand au fost in centrul atentiei la show-ul u L’Oreal  din Paris.

 

Desi au trecut de mult timp de prima tinerete, actritele castigatoare de Oscar au facut deliciul spectatorilor imbracate in haine de gala, pe un podium pe care defileaza modele de top. Machiate, coafate si dichisite, Helen si Jane au fost dovada unei increderi care pur si simplu sfideaza legile umane.

 

 

Cu o atitudine de model profesionist, cu haine special alese pentru acest eveniment, cele doua actrite au defilat cu gratie pe scena amplasata pe Champs-Elysees.

 

 

In timp ce Helen a purtat un outfit de inspiratie masculina, cu trenci negru, pantaloni palazzo in carouri si cu un baston retro in mana, Jane a fost definitia feminitatii intr-o rochie lunga, stramta, cu imprimeu animal print.

 

 

Fiind vorba de unul dintre cele mai amri branduri de frumusete din lume, nu este de mirare ca cele doua staruri au ales sa reprezinte lumea filmului pe podiumul de la saptamana Modei din capitala franceza.

 

 

Sursa foto: Google.com

Okmagazine.ro