Dupa ce a fost invitat sa-si prezinte colectiile de rochii de seara si lenjerie intima tocmai la Cannes, Daniel s-a reintors in tara. Nu a avut insa mult timp de odihna, pentru ca si cei de aici au fost dornici sa-i vada creatiile. Astfel, Daniel si-a prezentat colectia "National Dream" la petrecerea marca Perfecte, iar modelele au defilat vitejeste in lenjerie cu motive folclorice, chiar daca afara abia de se oprise ploaia. 

 

 

La colectia de lenjerie intima pentru femei "National Dream" a muncit o echipa intreaga, printre care si mesteri populari, timp de un an. Aceasta este colectia favorita a lui Daniel Racovizza. "Cu aceasta colectie m-am lansat, de fapt, in lumea mare a modei, deaceea as zice ca este una dintre colectiile mele preferate. Initial erau 90 de piese, dar  colectia s-a vandut aproape in intregime, asa ca acum noi adaugam piese noi in fiecare sezon.", a spus designerul pentru perfecte.md.


 

 

 

 

Acum colectia este formata din 50 de piese, toate creatii unice, executate manual, din materiale naturale ca stofa, pielea si blanita.

 

Vezi mai jos prezentarea colectiei "National Dream" by Daniel Racovizza:

 

Perfecte