Ieri, a vizitat un spital dintr-o zona defavorabila, imbracata cu o tinuta mult prea scumpa – zic internautii. Melania Trump se implica activ in campanii umanitare si se foloseste de ”functia” sa pentru a-i ajuta pe copiii nevoiasi. Vizita ei din Africa confirma aceasta idee, pe intinerariul ei regasindu-se mai multe vizite la orfelinate si spitale pentru copii.

 

 

Marti, de exemplu, Melania se afla in Ghana, vizitand spitalul Greater Accra Regional. Din nefericire pentru ea, consilierii ei in imagine au ales o tinuta total nepotriva pentru o astfel de ocazie. Si asta din cauza pretului mult prea ridicat al outfitului. Ea a purtat o rochie Celine, in dungi, pe care a asortat-o cu pantofi Manolo Blahnik. O versiune a rochiei sale, listata pe The Realreal, poarta pretul de 2300 de dolari. Evident, la acest cost se adauga pretul exorbitant al unor pantofi Manolo Blahnik. Sa vorbim despre cum ar schimba soarta unor copii nevoiasi 2000-3000 de dolari?

 

Pe de alta parte, cu aceasta ocazie am vazut o alta fata a primei-doamne a Americii. Melania a interactionat cu mai multi copii si am vazut-o mai zambareata ca oricand. Sa fie asa pentru ca nu se afla prin preajma sotul ei? Nu putini au speculat despre viata grea pe care Melania o duce alaturi de Donald Trump.

 

 

 

Sursa foto: Google.com

OK!