Beyoncé


O, da, diva suprema a covorului rosu n-a fost tot timpul dichisita din cap pana-n picioare. De fapt, pana sa puna Jay-Z mana pe ea – la propriu si la figurat – cantareata nu se deosebea cu nimic de colegele ei din trupa Destiny’s Child, care comiteau aceleasi orori vestimentare ca ea. Si nu ma refer la tinutele pe care le purta in timpul ei liber, prin livingul ei spatios sau in vacante, ci la piesele vestimentare pe care le alegea pentru evenimente si tot felul de aparitii publice.

 

Daca nu vreti sa aveti socul vietii voastre, priviti cu ingaduita la fotografiile din galeria foto, in care Beyonce da niste rateuri memorabile pe covorul rosu. Si, va garantez, e nevoie de multa ingaduinta...

 

 

 

 

 

Britney Spears


Da, arata mai bine ca niciodata, dar nu, nu are deloc bun gust vestimentar. A nimerit cateva look-ul la viata ei, dar prea putine ca sa faca diferenta. Printesa Pop este un hot mess, ca sa ma exprim eufemistic. Adica mizeaza pe look-ul sexy – cu parul ciufulit, buricul la vedere si pantaloni mulati sau fustita aproape inexistenta – dar zau daca asta exprima intreaga ei imagine atunci cand bifeaza diverse aparitii publice!

 

Si, daca acum are echipe intregi de stilisti, designeri, hair si makeup artisti care insista cu anumite detalii binevenite, cand era doar o pustoaica lucrurile stateau cu totul altfel. Inteleg ca trademark-ul ei era buricul descoperit – pentru a fi vizibil abdomenul bine lucrat la sala – si ca varsta frageda isi spunea cuvantul legat de stilul pe care diva il avea la inceputul carierei, dar totusi... exista atatea look-uri dezastruoase la Spears.

 

 

 

 

Jessica Simpson


Dam dovada de mare bun simt ca nu scoatem la iveala cele mai recente imagini cu blondina insarcinata – si in care se vede cu ochiul liber atat surplusul enorm de kilograme, cat si lehamitea ei de-a mai gasi ceva potrivit si avantajos sa poarte – si ne concentram toata atentia pe vremurile (demult apuse) in care Jessica avea o silueta de invidiat. Si, chiar si cu un fizic desavarsit, Simpson facea ce facea si n-arata deloc bine.

 

OK, n-avea bani pe-atunci pentru a-i plati pe cei mai priceputi stilisti, nu era destul de cunoscuta pentru a beneficia de cele mai grozave tinute din lume, dar v-ati gandit ca si cand si-a permis toate acestea stilul ei personal n-a avut parte de imbunatatiri semnificative?

 

 

okmagazine.ro