Fie de un nutritionist si de un antrenor de fitness care s-o ajute sa-si recapete silueta de odinioara, caci deja s-au acumulat 20 de kilograme peste cele cu care ne obisnuise (75-80kg!), fie de un stilist, care s-o ajute sa imbrace tinute potrivite pentru noua ei silueta. Oricare ar fi solutia, ar face bine sa apeleze la ea cât mai rapid. 

 

 

 

Un nou concert, un nou prilej pentru ca Mariah Carey s-o dea in bara cu alegerea vestimentara. Zilele trecute, artista de 47 de ani a avut un moment artistic special in San Diego, California, ca parte din concertului sustinut de Lionel Richie.

 

 

 

La acest eveniment, unde erau prezenti zeci de mii de oameni, Mariah s-a prezentat intr-un outfit care o defineste complet. si nu, asta nu e un caz fericit.E vorba despre o rochie din latex cu fermoar in fata, care ii lasa la vedere picioarele, dar si ciorapii de plasa, de care nu reuseste sa se mai desparta in ultimul timp. ”Look-ul” sau a fost completat de niste pantofi cu tocuri foarte inalte si de multitudinea de brizbrizuri sclipicioase, despre care credem ca sunt de valoare, caci Mariah adora sa poarte diamante si pietre pretioase masive.

 

A fost, asadar, o aparitie obisnuita de-a artistei, pe care internautii au blamat-o din nou. 

 

Sursa foto: Google.com

Okmagazine.ro