Cunoscuta avocata a impresionat prin tinuta aleasa, o rochie alba, lunga semnata  Jean-Louis Scherrer si o capa asimetrica Stephane Rolland, pe care a accesorizat-o cu un clutch metalic si cercei cu diamante.

 

 


Ea a fost fotografiata in timp ce dadea mana cu Printul Charles, gazda evenimentului, cel care are sub patronaj organizatia caritabila pentru tineri Prince’s Trust, organizatie care de-a lungul anilor a mai colaborat cu vedete precum Tom Hardy si Idris Elba.

 

 

 


Printre celebritatile care s-au mai aflat la eveniment, se numara: Chiwetel Ejiofor, Luke Evans, Tamsin Egerton, Josh Hartnett si Benedict Cumberbatch.

 

 

 

 


Desi prezenta sotilor Clooney la Palatul Buckingham a surprins unele persoane, relatia celor doi cu familia regala britanica este una destul de apropiata. Amal si George sunt foarte buni prieteni cu Printul Harry si Meghan Markle (care au fost absenti de la eveniment), au participat la nunta regala din luna mai a anului trecut si in vara lui 2018 i-au gazduit pe cei doi pentru o vacanta la casa lor de la Lacul Como.

 

 

 

 

Sursa foto: Vogue.com

Perfecte