Alexandra Stan si-a surprins prietenii virtuali cu o postare prin intermediul careia demonstreaza ca o rochie simpla, aleasa bine iti poate transforma aparitia intr-una spectaculoasa. Fanii  au fost cuceriti de frumusetea naturala a acesteia, pusa foarte bine in valoare de culoarea speciala a rochiei. Vedeta a ales sa urce pe scena, pentru concertul pe care l-a sustinut recent in orasul Beirut, Liban, intr-o rochie din tull roz, cu volane suprapuse. Blonda si-a completat tinuta cu o coafura eleganta, compusa dintr-un coc simplu, ondulat.

 

 

 

 

Nu am putut trece cu vederea faptul ca rochia Alexandrei seamana extrem de mult cu cea a Irinei Rimes, pe care aceasta a imbracat-o la concertul din data de 23 martie 2018, care a avut loc la Chisinau. Tinuta moldovencei a fost creata de catre un designer autohton care a reusit sa imbine armonios dorintele si preferintele ambitioasei brunete. 

 

 

 

 

De asemenea, Irina Rimes a mai imbracat o astfel de rochie la un alt eveniment din Bucuresti, ce a avut loc in luna mai, anul curent. Se pare ca interpreta adora aceste tipuri de tinute, ce-i ofera o doza de rebelitate. 

 

 

 

 

 

Sursa foto: google.com

 


Perfecte