Oricat de mult am vrea sa ne tinem departe de anumite standarde, ce femeie nu-si  doreste sa fie supla si inalta?  Chiar daca nu ne putem lauda toate cu o silueta perfecta, felul in care ne construim tinuta ne poate ajuta sa ascundem micile imperfectiuni si sa obtinem o imagine care sa ne avantajeze.


 

Nu doar tocurile pot fi o solutie pentru femeile minione. In continuare iti prezentam cateva trucuri care te vor face sa pari cu cativa centimentri mai inalta.

 

Pantalonii evazati

Pantalonii mulati pe solduri si evazati de la genunchi in jos creeaza iluzia piciorelor mai lungi. Pentru un efect mai vizibil, tivul trebuie sa acopere tocul pantofului.

 

 

 

 


Fustele maxi

O fusta dreapta si lunga te poate face sa pari mai inalta. Alege culori pastelate si croieli care urmeaza linia corpului. Evita orice model cu pliuri sau croile cloche.

 

 

 

 

 


Pantofii decupati

Nelipsiti din dresingul unei femei menione ar trebui sa fie pantofii decupati. Cu cat pantoful este mai decupat pe picior, cu atat il lungeste mai mult. Femeile prea inalte in schimb, pot  proceda exact invers. Optati pentru pantofi care acopera mai mult piciorul, pentru ca astfel taiati vizual din lungime. 

 

 

 

 Decolteul in V

Decolteiul in V creeaza impresia unui trunchi mai lung asa ca tine cont de asta data viitoare cand mergi la shopping.

 

 

 

 

Despre altre trucuri vestimentare, afla in reportajul ce urmeaza:

 

 

Sursa foto: Google.com, Pinterest

Perfecte