Aavut trandafiri albi iaproape orice loc imaginabil (o initiativlaudabila, chit ca fara consecintimediate, a industriei de a ssolidariza cu femeile hartuitsi abuzatsau platite mai putin decat barbatii), aavut valuri intregi de tul negru, dar prea putine rochii au fost cu adevarat over the top. Si daca nici de la industria muzicalanu mai putem astepta nonconformism, atunci de unde?

 

Au fost, totusi, cateva lucruri interesante printre toate acele tinute la Premiile Grammy 2018. Nu de bun gust, nici debordand de imaginatie sau de indrazneala, dar, hei, ne multumim cu ce avem.

Practic, aales acele tinute la Premiile Grammy 2018 care s-au remarcat prin culoare, cateva costume (precum cele purtate de Cindy Lauper, Ava Max, Kesha sau Diane Warren) si caasta a fost.

 

Ava Max

  

Andra Day

 

 

 

 

Iar faptul ca Beyonce, Rihanna sau Lorde nu au ales ruta clasica a covorului rosu ne-a indus de-a dreptul in eroare, pentru ca acolo mai aveam sperante. Una peste alta, aceasta editie a premiilor Grammy arata ca insasi institutia covorului rossafla in declisi ne lasa in pana de comentarii picantsi de glume la birou. Daca nu avem pe cine sa mai comentam cand ne ducem sa bem o cafea de la automat, de ce sa ne mai uitam la ele?

 

Cecile McLorin

 

 

 

Cindi Lauper

  

Oricum, acesta in sine nu este deloc un lucru rau. Pana la urma, ce conteaza cine ce poarta? Dupa decenii in care rochiile de pe covorul rosu au fost mai importante decat munca persoanelor respective, fie ca vorbim de filme sau de albume muzicale, o revenire la scopul adevarat al acestor ceremonii poate sa fie chiar fresh.

 

Diane Warren

 

 

 

Adica exact asa cum nu au prea fost tinute la Premiile Grammy 2018. Pentru ca a fost de-a dreptul dificil sa ne atraga cineva atentia la modul serios. Ma rog, poate doar rochia cu un fetus desenat a conservatoarei Joy Villa. Dar iti povestim mai pe larg despre ea.

 

Joy Villa

  

Jaden Smith

 

 

 

Jenny McCarthy

 


 

Kali Uchis

 

 

 

Kesha

 

 

 

Liliana Saumet

 

 

 

Patrick Starrr

 

 


 

 

Sarah Silverman

 

 

Adpm.ro