Irina Rimes a marturisit pentru ELLE Romania ca ii este greu sa isi defineasca stilul intr-un mod foarte concret, deoarece este mereu intr-o continua schimbare si evolutie. „Ce pot sa spun cu mana pe inima este ca imi plac influentele Harajuku, dar si lookul de "Lolita urbana", la care probabil nu voi renunta niciodata. Rochia de menajera din latex negru cu borduri albe este piesa care iese mereu in evidenta si cu care nu dau niciodata gres!“.

 

 

Intrebata ce poarta seara, Irina Rimes a raspus plina de entuziasm: „Tuluri peste tuluri! Pentru mine, serile inseamna de obicei concerte, asa ca acestea sunt favoritele mele. Volumele rochiilor din tul si culorile lor puternice ma ajuta sa fiu vizibila pe scena. In restul timpului prefer modelele de rochii usor austere, inspirate din uniformele scolare, cu guler alb“.

 

 

Irina Rimes nu poarta bijuterii, in schimb are fel de fel de accesorii simpatice precum bentitele nostime sau sosetele cu volane. Artista prefera sa cumpere online, iar site-urile ei favorite sunt dollskill.com, asos.com, topshop.com sau farfetch.com. Iar in ceea ce priveste designerii momentului, in acceptiunea artistei, acestia sunt Simone Rocha, Demna Gvasalia, Molly Goddard sau Alessandro Michele. „Dar un rol foarte important in garderoba mea il joaca Laura Firefly, designerul roman cu care colaborez cel mai des".

 

 

Interpreta nu se ghideaza dupa tendinte, insa acestea o influenteaza: „Felul in care ma imbrac este strans legat de ceea ce cant, de ceea ce simt si de ce vreau sa transmit in acel moment“.

 


Fashion quiz:

 

Tocuri sau flats?

Flats.

 

Alb/negru sau curcubeu?

Pastel.

 

Online sau shopping clasic?

Online.

 

Feminin sau masculin?

Feminin.

 

Street style sau 
couture?

Couture pentru scena, street style
 pentru toata ziua.

 

 

Fashion advice

 

Investeste in incaltaminte si accesorii de calitate;

Poarta un singur parfum si distreaza-te cu moda;

Nu o lua foarte in serios!

 

 

Essential beauty buys:


Ruj rosu;

Ser iluminator

Blush.


 

Sursa foto: Instagram.com / Irina Rimes

ELLE