Costumul de baie cu slip foarte decupat si talie inalta poate arata foarte cool, dar nu sunt prea practice si te poti trezi cu o iritatie de toata frumusetea in zona inghinala. Slipul minuscul? Pare destul de periculos daca vrei sa te relaxezi in valuri. 

 

 

 

Inca un trend a luat cu asalt Instagramul: sutienul pus invers. Inainte sa-ti cauti costumul de baie si sa incerci sa-l poti in acest mod, sa-ti explicam despre ce este vorba:

 

 

 

1. Nu trebuie sa cumperi un costum de baie nou. Ai nevoie doar de unul in doua piese, clasic, cu sutien triunghi sau tip halterneck. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa legi bretelele in fata, deasupra sanilor. Asigura-te ca materialul iti acopera sanii.  

 

 

 

 

2. Practic, nu este nevoie sa-ti pui sutienul cu susul in jos. Pare ca este pus invers din cauza felului in care il legi. 

 

 

 

 

3. Ia in considerare ca sanii nu au parte de niciun suport si nu este recomandat sa intri in apa cu sutienul montat in acest mod, pentru ca te poti trezi oricand dezbracata.  

 

 

 

 

Trendul a fost creat de modelul italian Valentina Fradegrada, care a postat pentru inceput o fotografie pe contul personal de Instagram, iar apoi a creat o pagina dedicata exclusiv acestui mod de a impresiona in costum de baie.   

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: instagram.com, google.com

Perfecte.ro