Designerul a depasit demult granitele fashion-ului autohton, astfel incat acum poti cu usurinta vedea si vedetele de peste hotare in tinute semnate de creatoarea de moda Olga Blanc.

 

 

 

La editia din acest an a concursului Miss World, participanta din Rusia a ales sa straluceasca intr-o rochie superba, care pare rupta din rai. “Cu biroul Miss Rusia nu suntem la prima colaborare. Ei mi-au anuntat cateva criterii. Voiau neaparat o rochie rosie, pufoasa, cu volum, pentru ca fetita este micuta de fel.” spune Olga. Realizarea rochiei a durat cam o luna si se afla deja la Moscova, unde a si fost prezentata in cadrul unei conferinte de presa.

 

 

 

Succesele Olgai nu se opresc aici. O alta tinuta de-a sa va fi purtata de reprezentanta din Costa Rica in cadrul Miss Universe 2018. Cu frumoasa costaricana au ajuns sa fie adevarate prietene. Cele doua au facut cunostinta tot in cadrul unui concurs de frumusete international. Aceasta s-a indragostit de creatiile designerlui: “ Cand a aflat ca va participa la Miss Universe a tinut cu tot dinadinsul ca rochia ei sa fie semnata de mine. Am creat pentru ea o rochie albastra, de tip sirena, care arata senzational pe silueta de invidiat a concurentei.” marturiseste bruneta.

 

 

Mai multe detalii despre noutatile din cariera ei, vezi in video ce urmeaza:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Instagram.com, Google.com

Perfecte