Animal printul

Acest gen de imprimeu este pretentios, mai ales daca porti mult prea mult. E suficient doar o esarfa din matase, ori un clutch animal print, accesorii marunte, dar cu efect garantat.


Decolteul

Ce-i mult nu-i bun. Un decolteu mult prea adanc va arata vulgar, ostentativ. Pe cand un decolteu delicat, care lasa la vedere destul, dar nu suficient, va fi mult mai incitant, reusind sa creeze o impresie buna despre posesoarea lui.


Pantofii

O pereche de pantofi cu platforme mult prea inalte arata ieftin, iar daca mai au si tinte metalice patinate sau ruginite deja pot fi aruncati la cos. In schimb, o pereche de pantofi stiletto clasici, fara briz-brizuri, vor contura perfect piciorul si vor da tinutei un aspect opulent.


Marimea

Hainele trebuie sa aiba dimensiunea potrivita. O bluza mult prea mare va parea capatata de la o ruda mai plinuta, pe cand una prea stramta va da impresia ca fie ti-ai supraevaluat dimensiunile, fie ti-a ramas mica si n-ai avut bani sa-ti iei alta. Asadar, poarta haine pe masura ta si vei avea numai de castigat in ochii celorlalti.


Dantela

Si in acest caz, excesul dauneaza grav imaginii. Prea multa dantela nu functioneaza bine. In schimb, elemente discrete, dantela plasata punctual, strategic, ii confera tinutei un aspect elegant si pretios.


Culorile

A fost o vreme in care nuantele neon erau in trend. Ei bine, nu si atunci cand vine vorba despre rochii de ocazie. O tinuta eleganta, insa intr-o nuanta neon, va parea foarte ieftina. O culoare inchisa, plina, este mult mai eleganta si mai sofisticata.

ele.ro