Lady Gaga a primit la New York, in cadrul National Board of Review Awards, premiul pentru cea mai buna actrita pentru rolul pe care l-a interpretat in filmul „A Star is Born”. Artista a avut-o alaturi si pe mama sa, Cynthia Germanotta, in varsta de 64 de ani. 

 

 

In timpul discursului de multumire, Lady Gaga a tinut sa-i multumeasca mamei sale: "Noi am avut intotdeauna un mod special de a trai si de a aborda viata, familia mea italiana imigranta. Iti multumesc ca ai crezut in mine mama. Iti multumesc ca ai crezut atat de mult in mine, m-a ajutat sa-mi implinesc visurile. Tot ce fac este pentru a-mi face familia mandra”, a spus cantareata.

 

 

 

Lady Gaga a castigat Globul de Aur pentru piesa „Shallow”, insa a pierdut la categoria ”Cea mai buna actrita” in fata lui Glenn Close si a marturisit ca este diferita mult de personajul pe care-l joaca:  „Ally isi pierduse speranta, era in depresie, era nesigura. Ally era tot ce nu eram eu atunci cand am intrat in aceasta lume. A trebuit sa reflectez la o perioada trecuta din viata mea, in liceu si chiar mai devreme, cand eram tinta glumelor. M-am uitat in trecut, am fost curajoasa sa arat lucruri pe care nu mi le arat nici mie, asa am creat-o pe Ally.”

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

a1.ro/