Moldoveanca Xenia Deli este un personaj tare discutat atat in presa de la noi, cat si din afara tarii. Succesul ei in lumea modellingului si casatoria cu mlionarul egiptean Ossama Fathi Rabah Al-Sharif, in varsta de 64 de ani, au fost subiecte controversate mult timp.  

 

 

 

Se pare ca basarabencei ii place sa isi tina fanii in suspans. La inceput a preferat sa isi ascunda burtica de ochii lumii, pana in momentul in care, bineinteles, aceasta nu mai putea fi mascata. Despre nastere nu a comunicat prea multe, la fel numele micutei nu se stie inca nici pana acum cu exactitate, insa o putem admira in cea mai recenta fotografia postata de Xenia, pe instagram.  

 

 

 

Din cele vazute in imagini, modelul pare o fi o proaspata mamica activa. La scurt timp de la nastere, aceasta deja a participat la o sedinta foto sau un spot publicitar, insa pentru ca acum mai are si alte responsabilitati, in timp ce stilistii o aranjau, ea isi alapta bebelusul. Ceea ce demonstreaza ca satena sustine alaptatul in public.  

 

 

 

 

Fiind o imagine mult asteptata de internauti, evident, fotografia a adunat mii de aprecieri si sute de comentarii: "Woww ... Felicitari!",  "Sa fiti sanatoase!", "Xenia- felicitari",  "Cat de dragut.", "Minunat!", "Super mama!". 

 

 

 

 

 

Sursa foto: instagram.com


Perfecte