Revelionul are o semnificatie deosebita pentru celebra cantareata si asta pentru ca: „Data de 31 este o zi foarte importanta pentru mine. Acum 5 ani, pe 1 ianuarie am imormantat-o pe mama mea si e o zi foarte trista pentru familia noastra. De fiecare data, pe 1 ianuarie, dimineata, merg la ea la mormant. Seara, pe 31 nu uit niciodata de ea”, povesteste interpreta. 

 

 

 

 

 

„De fiecare data cand intru in noul an imi notez in agenda tot ce vreau sa fac in urmatoarele 12 luni. Toate lucrurile pe care le-am planuit, le-am realizat in 2018”, a adaugat Victoria Lungu. 

 

 

 

 

Ca si orice om, cantareata are o dorinta extrem de intima si importanta pentru noul an: „Abia astept sa vina 2019, pentru ca am foarte multe lucruri de facut. Sper ca anul care vine sa aduca un barbat in viata mea. Imi doresc sa schimb ceva. Acum 4-5 ani am zis ca nu vreau pe nimeni langa mine si asa a fost, nimeni nu a intrat in sufletul meu. Am zis ca daca ajung la o nunta sa nu stau singura in capul mesei. Trebuie sa fiu si eu fericita”, marturiseste cu zambetul pe buze curajoasa blondina. 

 

 

 

 

In video ce urmeaza afla si alte detalii intime din viata interpretei.

 

 

 

Sursa foto: google.com  

Perfecte