Fetele sunt foarte entuziasmate de produsul final si vorbesc cu multa deschidere si entuziasm despre intregul proces de creare a videoclipului.

 

 

Pe langa rolul de regizoare, Valeria s-a si filmat in propria productie si, recunoaste tanara, nu a fost deloc usor sa materializeze toate ideile sale: “In primul rand, dificile au fost pregatirile: locatia, hainele, make-up-ul, hair-stylisti. In momentul in care ai o echipa mica, ca si in cazul meu, esti nevoit sa faci lucrurile mai mult singura.”  Totusi, mama si fiica au ramas foarte incantate de rezultat.

 

 


Mama fetei nu a avut niciun dubiu ca totul va iesi asa cum si-au propus, pentru ca, spune ea, isi cunoaste foarte bine fiica: “Valeria este foarte ambitioasa si stie foarte bine ce-si doreste.”

Aceasta nu e nici prima, dar nici ultima colaborare dintre mama si fiica, iar asta pentru ca cele doua isi propun realizarea unei trilogii. Primele doua parti au fost deja filmate, iar cea de-a treia va reprezenta si deznodamantul propriu-zis al povestii: “Am mers pe ideea trilogiei pentru ca e ceva mai amplu si am decis sa facem un mini-scurt-metraj. Aveam si 3 piese cam pe aceeasi tematica.” spune tanara regizoare.

 

 

 


Chiar daca mama si fiica traiesc intr-o armonie deplina, se intampla totusi sa apara si divergente intre cele doua firi artistice: “Ne mai ciondanim si noi uneori. In momentul in care ea posteaza niste poze, eu se intampla sa le vad cu intarziere. Ii zic uneori sa aiba grija, sa nu mai posteze asa.. Sunt unele lucruri pe care nu e bine sa le postezi. Bine, poate sunt eu de moda veche, dar sunt unele limite.” recunoaste artista.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmareste in videoul de mai jos mai multe detalii despre videoclip, dar si despre relatia de mama-fiica ale celor doua artiste:

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com, Instagram.com

Perfecte