Imbracate in haine elegante de iarna, Victoria si sora sa Louise Adams seamana izbitor. "Ati putea fi luate drept gemene", i-a mai scris un fan.
 

 


Familiile Beckham si Adams au petrecut o seara impreuna, iar Victoria a postat mai multe imagini de la fericitul eveniment. In una din postari, designerul apare alaturi de parintii sai.

 

 

 

La 42 de ani, Victoria Beckham arata impecabil. Aceasta a dezvaluit ce anume o ajuta sa se mentina in forma. Vedeta a spus pe Twitter ca este "obsedata de fructele de acai" datorita proprietatilor lor antioxidante si de favorizare a pierderii in greutate, informeaza dailymail.co.uk.

 

 

Aceste fructe, asemanatoare ca dimensiuni si culoare cu coacazele, cresc in arborii palmieri de acai din padurile tropicale amazoniene si au facut parte, timp de sute de ani, din dieta populatiilor indigene.Boabele de acai contin aminoacizi, vitaminele A, B, C si E, precum si minerale cum ar fi potasiu, calciu, magneziu, cupru si zinc.
Sunt rapid perisabile si pentru a-si pastra proprietatile trebuie transformate in suc, pudra si incluse in suplimente alimentare. Pudra de acai poate fi adaugata in sucuri, ceaiuri, iaurt, cereale sau alte mancaruri.

Perfecte