Desigur, Kim nu este prima si, cu siguranta, nici ultima vedeta care ar deveni mama pe aceasta cale, de aceea m-am gandit sa trecem in revista cateva dintre cazurile exceptionale in care starurile hollywoodiene au devenit parinti!

Haideti sa vedem, asadar, ce alte vedete au apelat la mame surogat! 

 

Nicole Kidman Mezina familiei lor a venit pe lume in decembrie 2010, gratie unei mame surogat. Ea s-a alaturat lui Sunday Rose, primul copil al cuplului, si celor doi copii adoptati in timpul mariajului cu Tom Cruise, Connor si Isabella. ”A fost o femeie minunata, care a facut asta pentru noi”, a declarat Nicole Kidman, in emisiunea ”60 Minutes”. 

 

 

 

Sarah Jessica Parker

  SJP si Matthew Broderick aveau un baiat pe nume James cand au hotarat sa-si mareasca familia. insa, cum sanatatea nu i-a permis, actrita din ”Sex and the city” a apelat la o mama surogat pentru a-si implini visul. Tabitha si Loretta, nascute in 2009, sunt cele care au venit pe lume cu ajutorul mamei surogat. 

 

 

 

Cristiano Ronaldo 

De 3 x tatic gratie unei mame purtatoare! Primul copil al celebrului fotbalist a venit pe lume acum sase ani, in timp ce gemenii Mateo si Eva s-au nascut luna aceasta. 

 

 

 

Ricky Martin

 Si celebrul cantaret a apelat la o mama surogat pentru a-si vedea visul implinit. in 2008, acesta a devenit tata de gemeni, insa n-a dezvaluit niciodata identitatea femeii care i-a adus pe lume copii. 

 

 

 

Elton John

  Artistul si partenerul lui de viata, David Furnish, au doi copii superbi, veniti pe lume cu ajutorul unei mame surogat. Elijah Joseph Daniel Furnish-John si Zachary au fost nascuti de o femeie care a fost angajata de la Center for Surrogate Parenting, din Encino, California. 

 

 

 

Jordana Brewster

Starul din ”Fast & Furious” si sotul ei, Andrew Form, sunt parinti a doi baieti, respectiv Julian si Rowan, care au venit pe lume gratie unei mame surogat. Primul s-a nascut in 2013, iar cel de-al doilea in 2016. 

 

 

 

Lucy Liu

Desi duce o viata destul de privata, Lucy a anuntat public, in august 2015, ca a devenit mama. Rockwell Lloyd Liu a venit pe lume gratie unei mame surogat. 

 

 

Sursa foto: Google.com

Okmagazine.ro