Alex Calancea


Basistul Alex Calancea e realizat pe toate planurile. Pe langa cariera de succes, acesta este si un tatic implinit. Alaturi de sotia sa, Viola Julea, acesta creste 2 copii: Damian, de 9 ani si o fetita de nici un anisor, Tinca.

 

 

 

 

 Valentin Uzun


Unul dintre cei mai chipesi bruneti din showbizul de acasa, Valentin Uzun, este tatic de fetite. Fondatorul formatiei Tharmis are o dulceata de fetita, Amelia, impreuna cu soprana Ana Cernicova. Cea de-a doua sotie a cantaretului, Nadejda, i-a mai daruit o fetita, la scurt timp dupa nunta. 

 

 

 

 

 

Adrian Ursu

 
Adrian Ursu si frumoasa Irina Negara au impreuna o fetita de 5 anisori, care ii seamana leit interpretului.  Cei doi parinti prefera sa o tina departe de ochii presei si de retelele de socializare, dar, spune Adrian: „Noi mergem la evenimente, la gradinita, ne distram. Ea duce o viata absolut normala.”


 

 

 

 


Iurie Gologan

 

 
Povestea de dragostea dintre Iurie Gologan si Daniela Burlaca pare rupta din romanele de dragoste. Acestia au si o fetita minunata, Melisa Alexandrina.

 

 

 

 

 

 
Iulian Turcanu

 

Iulian Turcanu, fondatorul trupei de dans Black and White, a devenit in 2016 tatic de fetita. Parintii au ales pentru copila melodiosul prenume – Lia.

 

 

 

 

 

 Vasile Macovei


Si Vasile Macovei se numara printre fericitii tatici din showbizul nostru. Interpretul are doi baietei absolut adorabili: Dominic si Damian. Desi lucrurile intre el si sotia sa, Cristina Bolboceanu, nu sunt tocmai clare, cert este un singur lucru: Vasile vrea sa fie mereu alaturi de baietii sai.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Serj Ialovitski


Solistul SunStroke Project are acasa doua fetite. Acesta, impreuna cu sotia sa, Lana Flor cresc doua copilite zambarete si energice, care le seamana foarte bine.

 

 

 

 

 

 Radu Sirbu


Fostul membru O-Zone are casa plina de copii. Radu are doua fete si un baiat: Anastasia, Eva si David Nicholas. Recent, acesta a participat la provocarea celor 10 ani, postand o imaginea de-a dreptul emotionanta. 

 

 

 

 

 

 

 


GUZ

 
De fiecare data cand vorbeste despre fiicele sale, o face cu multa emotie si i se aprind ochii. Guz are acasa doua gemanute, Sonia si Alisa, care ii fac viata mai colorata. 

 

 

 

 

 

 


Alexandru Manciu

 
Alexandru Manciu si sotia sa, Olga - cresc 3 flacai. Energici, zglobii si gingasi, acestia sunt de mare ajutor atat in bucataria mamei, cat si in masina tatei.

 

 

 

 

 

Aurel Chirtoaca


Si Aurel Chirtoaca are o familie mare si frumoasa. Interpretul si sotia sa, Daniela cresc 3 copii minunati: Laurentiu, Ilinca si Catalina.

 

 

 

 

Sursa foto: Facebook.com, Instagram.com, Google.com

Perfecte