Baietii au venit la Chisinau, in vacanta, impreuna cu mama lor, Cristina Bolboceanu. Vasile Macovei nu si-a vazut feciorii de pe data de 23 aprilie, cand a fost sa-i viziteze ultima data la Istanbul. 

 

Cel mai mare dintre baieti, Damian, a implinit ieri 3 anisori, iar Vasile a reusit sa-i fie alaturi fiului sau, de ziua lui de nastere.

 

 

 

 

La sarbatoare au fost prezente cele mai apropiate persoane, printre care si mama copiilor, Cristina. Vasile spune ca inca nu a ajuns la o intelegere cu ea:  "Doar iau copii si atat. Nu discut cu ea despre altceva dacat despre copii. Nu stiu cat vor sta. Inca nu am intrebat-o, dar incerc ca sa petrec cat mai mult timp cu ei."


 

 

 

Cantaretul ne spune ca cei doi micuti au fost extrem de fericiti sa-si revada tatal: "Damian mi-a sarit in brate, dansam vesel impreuna. A zis ca merg la tata sa dorm."


 

 

Vasile si baietii au mers la tobogane, au petrecut timpul cu buneii picilor si au dormit impreuna, dar inca urmeaza sa mai petreaca timp impreuna, spre fericirea lui. 

 

 

 

Amintim ca Vasile Macovei si Cristina Bolboceanu s-au separat, desi, conform actelor, inca sunt casatoriti. Ea sta la Istanbul cu cei doi baieti, Vasile sta la Chisinau. Cantaretul nu a avut ocazia sa-si vada pana acum feciorii, pentru ca nu ii permitea Cristina. Ea sustine ca el poate mereu sa-si vada fii, tot ce are de facut este sa vina si sa-i viziteze la Istanbul. 


 

 

Sursa foto: Instagram.com

Perfecte