Indiferent ce iti doresti, cu siguranta vei gasi si o institutie potrivita unde sa il inscrii pe cel mic. Noi iti venim in ajutor cu o lista a gradinitelor particulare.

 

1. Gradinita “Mikey Mouse”

 

Gradinita „Mikey Mouse” ofera copilului tau o instruire prescolara calitativa. Profesorii, educatorii si psihologii au o pregatire calificata, astfel copii au parte de o educatie si atentie deosebita. In grupa sunt maxim cate 10 copii aceasta permite educatorilor sa reactioneze imediat la dorintele micutului.

 

Daca vei merge la aceasta gradinita vei scoate din buzunar 275 euro lunar . O gasesti pe strada Anton Crihan 38 B tel.068331331, www.mickeymouse.md.

 

 

 

 

2 .Gradinita “Cheitele cunoasterii”

 

Sigur vrei sa-i oferi micutului tau cel mai bun. Aceasta gradinita dispune de metode de invatare clasice si inovative, teren-parc cu atribute de joc si teren de sport. Copilul tau va beneficia si de serviciile unui medic-pediatru de 2 ori pe saptamana.

 

 

 

 

Alimentatia variata (4 prize pe zi) si salile multifunctionale il vor bucura pe copilul tau. Pentru o luna vei achita 180 euro. Daca esti gata sa platesti,gradinita o gasesti pe strada Mesagerului, 1/1.

 

3. Gradinita “Sufletul Copilului”.

Toti copiii sunt la fel de frumosi si destepti si toti merita acelasi grad de atentie, cred cei de la “Sufletul Copilului”. Aici cei mici vor gasi un loc plin de iubire, unde vor fi educati de profesionisti.

 

 

 

Activitatile includ: scriere, citire, dezvolatrea limbajului, dezvoltarea gandirii logice si a abilitatilor matematice, desen, pictura, cunoastrea mediului, educatie muzicala, educatie fizica, dansuri, gimnastica.
Pretul variaza intre 125 si 300 euro in functie de programul pe care-l alegi. Gradinita se situeaza pe strada Corolenco 15.

 

4. Gradinita “Lastaras”

La gradinita “Lastaras” sunt educati bobocei de nota 10. Asa se lauda gradinita care isi propune sa ii implice permanent pe cei mici in activitati recreative, artistice si sociale. Gradinita este deschisa pe tot parcursul anului si organizeaza pentru cei mici activitati interesante.

 

 

 

 

Aici gasesti pentru cel mic cursuri de limba engleza, arta plastica, inot, tenis, taekwon-do si acrobatica. Pretul este de 80 euro pentru o luna si o gasesti pe strada Andrei Doga, 32/1.

 

5.Gradinita “Gradina Secreta”

 

Aici ar putea fi casa unde copilul tau sa prinda aripi pentru viitor. Nu aveti de ce sa va faceti griji cand il lasati pe cel mic dimineata la gradinita.

 

Oriunde esti, poti fi alaturi de copilul tau prin intermediul sistemului de supraveghere cu camere video, care iti arata ce face puiul tau la gradinita. Si programul este unul activ include engleza, muzica, arta vorbirii, dans, scriere si citire.

 

 

 

Daca iti faci griji pentru ca nu il ai mereu aproape pe pitic, poti sa il urmaresti prin sistemul de supraveghere video care este in dotarea gradinitei. Vei achita pe luna 300 euro.

 

 

 

Ai decis deja?

www.perfecte.md