Este un tip dur atunci cand este vorba despre muzica sau business. Se poate certa rau cu colegii de breasla si cu fanii, dar atunci cand vine vorba despre fiica sa, TIMATI, devine un tata iubitor, atent, grijuliu si interesat de toate aspecte vietii copilului sau.
Artistul deseori vorbeste despre micuta Alisa, ca despre cea mai importanta realizare din viata sa. Recent acesta a facut o postare in care face noi dezvaluri emotionante: "Mereu mi-am dorit un fiu. Iar atunci cand a aparut fiica mea, totul s-a schimbat. Am inteles ca este o legatura incredibila si foarte deosebita. Inca mai astept un fiu, dar daca va mai aparea o fiica, nu voi fi deloc dezamagit, cel mai probabil voi fi extrem de bucuros!"  Internautii s-au intrebat daca nu cumva TIMATI va deveni in curand tatic. 

 

Intre rapper si fiica sa este o legatura extrem de puternica, astfel se face ca oriunde nu s-ar afla, acesta este mai mereu langa Alisa. Artistul petrece foarte mult timp cu ea, fie ca e vorba de shopping, calatorii sau joaca in sufrageria casei, semn ca este un tata minunat, iar micuta are parte de o copilarie fericita. 

 

 

Sursa foto: Instagram.com/TIMATI

Perfecte