Tatiana Heghea este in al noulea cer de fericire, ea a declarat ca: “De sapte luni traiesc a doua cea mai mare binecuvantare din viata mea!”. Pe contul sau de Instagram, interpreta a postat o fotografie, unde apare alaturi de fetita ei, Regina-Raluca. Imbracata intr-o rochie cu dantela, de culoarea neagra si coafata lejer, gravida arata spectaculos si este foarte gingasa. Fetita acesteia a purtat pentru sedinta foto o rochie alba si vaporoasa, ca o adevarata printesa. Vezi cat de frumoase sunt cele doua in fotografia de mai jos:

 


 

  

In alte imagini, Tatiana Heghea apare intr-o rochie lunga rosie, cu slit adanc si cu o burtica proeminenta. Inconjurata de flori si porumbei, simboluri ale puritatii si inocentei, artista radiaza de fericire. 

 

 

 

Pentru Perfecte.md, artista a declarat ca Regina-Raluca este cea care i-a motivat pe ea si pe sot sa isi mai doreasca inca un copil: “Raluca este primul factor care ne-a facut sa ne mai dorim inca un copil. Ea este minunea noastra care ne-a motivat si ne-a inspirat. Ei ii multumim pentru ca ne-a semanat dragostea si sentimentul de a intelege cata fericire poate aduce un pui de om!”. 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Instagram / Tatiana Heghea

Perfecte