Cantareata si prezentatoarea Tatiana Heghea este fericita mamica a doi copii minunati: Regina-Raluka si Arthur Elisey. Le-a ales nume regale pentru ca, spune ea, isi doreste ca acestia sa aiba valori de nivel inalt. Daca pe dragalasa Regina-Raluka am tot urmarit-o in postarile Tatianei, fiind la curent cu ce sotii mai face, baietelul interpretei, Arthur-Elisey, a aparut in poze fara a-i fi divulgate trasaturile. Astazi insa, tanara mamica a decis sa-l arate intregii lumi, publicand mai multe fotografii cu el.

 

 

 

 

 

 

"Am emotii foarte mari... Dati-mi voie sa va fac cunostinta cu Arthur-Elisey. Puiul meu de om, fiul meu care a implinit de curand 6 lunite. Cu aceasta ocazie, Olga Scorpan ne-a realizat o sedinta divina! Divina m-am simtiti si eu in rochiile capodopera Alina Bradu. Fetelor, vreau sa va zic un sincer multumesc!" scrie Tatiana.

 

 

 

Acum cateva saptamani, Tatiana a lansat o provocare printre internauti. A publicat imaginea de mai jos, in care apar doi baietei, scriind: "Ghici care este al meu?". 


 

Amintim ca Tatiana Heghea este casatorita cu Eugen Reabei. Cei doi au o fetita, Regina-Raluka, in varsta de 2 ani si jumatate, iar in luna februarie a acestui an a dat nastere si unui baietel, Arthur-Elisey. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Sursa foto: Facebook.com/Tatianaheghea

Perfecte