Mark Zuckerberg este in al noualea cer. Fondatorul Facebook a devenit tata pentru a doua oara. sotia lui, medicul pediatru Priscilla Chan, a adus pe lume o fetita sanatoasa, pe care parintii au botezat-o August.

 

Fericitul tatic a facut anuntul pe Facebook, exprimandu-si o dorinta impartasita probabil de multi parinti: ca cea mica sa nu creasca prea repede.
“Generatia ta ar trebui sa aiba o viata cosiderabil mai buna decat a noastra si avem responsabilitatea de a contribui la acest lucru”, au scris cei doi soti. “suntem optimisti in privinta generatiei tale si a viitorului”.

 

 

 

“Lumea poate fi un loc dificil. De aceea este important sa-ti faci timp sa iesi afara la joaca”, este mesajul lui Mark Zuckerberg si al Priscillei Chan pentru fiica lor. “Vei fi ocupata cand vei creste, asa ca sper sa-ti faci timp sa mirosi toate florile si sa asezi acum toate frunzele pe care le vrei in buchetul tau”, i-au transmis parintii lui August.

 

Mark si Priscilla s-au casatorit in 2012, dupa noua ani de relatie. Cei doi mai au impreuna o fetita, pe nume Maxima, in varsta de un an si jumatate.

 

 

 

Sursa foto: Facebook.com/Mark Zuckerberg

Perfecte