Artistii sunt mai mereu prinsi in activitati, din acest motiv ei se straduie sa petreaca cat mai mult timp cu copii sai, acest timp uneori evoluand in productii de succes. Este si cazul catorva artisti autohtoni, care si-au filmat copii in propriile videoclipuri, iar acestea au iesit pur si simplu adorabile. In continuare, iti propunem o selectie de videoclipuri, in care indragitele noastre vedete apar alaturi de copii sai.
1. Kornelia Stefanet


Kornelia Stefanet, apare alaturi de fiica sa Alexandra in cel mai recent videoclip al sau pentru piesa Mama draga, mama buna. “Alexandra a ascultat cu mare atentie toate indicatiile regizorului si a facut o treaba buna, dar totusi a fost un pic autocritica.” a spus Kornelia.

 

 

 

2.Tatiana Heghea


Piesa Pui de om, dar si videoclipul ei,i-au adus Tatianei Heghea multe cuvinte de lauda si aprecieri. In productia video interpreta si-a filmat cei doi copii ai sai: fetita Regina-Raluka si micul Arthur-Elisey. Chiar daca cu copii se munceste destul de greu, cei doi au fost extraordinari, spune artista: “Arthur este un copil pe cont propriu, cuminte, independent, linistit, sociabil. Il iau mereu cu mine la intalniri, la studio, pentru ca imi este foarte drag si nu pot sa-l las nicio clipa.”


 

 

 

3.Lenuta Gheorghita


In videoclipul sau Dor de tata, interpreta Lenuta Gheorghita si-a filmat o buna parte din familie, dar si cunoscuti. “Fiica mea Magdalena m-a interpretat pe mine, la varsta ei si baiatul meu David s-a jucat pe sine.”


 

 

 

4.Igor Cuciuc


“Cumatrul” tuturor moldovenilor nu doar si-a filmat fiica in videoclip, acum cativa ani, dar a si facut o colaborare muzicala cu ea. Clipul Imi iubesc familia ii aduce in prima plan pe micuta Andreaa, alaturi de tatal sau, interpretand impreuna frumoasa melodie dedicata acestui lucru sfant, familiei.

 

 

 

 

 

5. SunStroke Project


In prag de sarbatorii, baietii de la SunStroke Project au adus o surpriza tuturor fanilor. Ei au lansat un cantec, insotit si de un videoclip, cu o atmosfera calda de Revelion, in care acestia apar alaturi de copii lor. “Am dorit sa punem accent mai mult pe timpul tatilor petrecut cu copii, mamele erau plecate la relaxat, in oras. Obisnuim sa petrecem mult timp cu copii si in viata reala, nu doar in clipuri.” a punctat solistul trupei, Serghei Ialovitski.

 

 

 

 

Sursa foto: Facebook.com

Sursa video: Youtube.com

Perfecte