Sandra Mutu este in saptamana 31 de sarcina si arata spectaculos. Viitoarea mamica si-a facut un selfie in oglinda, iar sotul ei a postat imaginea pe pagina sa de Facebook. Imbracata intr-o pereche de colanti luciosi si cu o bustiera neagra, Sandra si-a etalat cu mandrie burtica. 

 

 

 

Sotia lui Adrian Mutu nu s-a ingrasat deloc, spre bucuria sotului sau.

 

"Ne-am cunoscut intr-un cerc de prieteni, cred ca avea 18 ani atunci cand am cunoscut-o. In momentul in care eu am divortat si treceam printr-o perioada despre care putina lume stie, am pus mana pe telefon si am aflat ca trecea si ea printr-o perioada mai grea", povestea mai demult Adrian Mutu, la Wowbiz.


Sandra a presimtit ca va avea un baietel, dupa cum povestea in septembrie 2016. "S-a intamplat in vacanta noastra din Bodru. Acolo am ramas insarcinata. Pana sa fac primul test de sarcina simteam ca parca se intampla ceva, desi nu aveam vreun simptom. Am facut primul test, iar a doua liniuta se vedea culoarea mai pala. A doua zi am facut din nou testul si a iesit din nou pozitiv. Am pus mana pe telefon, i-am spus ca trebuie sa vorbim. Vreau si cred ca va fi baiat. Imi doresc un baietel. Indiferent ce va fi, noi il vom iubi".

Perfecte