Data de 7 ianuarie a fost un nou motiv de sarbatoare pentru Anastasia Lazariuc. Acestea nu au renuntat la obiceiurile din copilarie si au petrecut din nou Craciunul, de data aceasta pe rit vechi. Chiar si atunci cand are un program incarcat, cu deplasari peste hotare, interpreta isi face timp si pentru copiii si nepotii sai. Cu atat mai mult cu ocazia sarbatorilor. Acesteia ii place sa fie inconjurata, in astfel de ocazii, de tosi cei dragi ei. 

 

 

Artista a petrecut Craciunul pe rit vechi ceva insa mai diferit in comparatie cu sarbatorile de iarna din Romania. Aceasta a intrat din nou in bucatarie, dar nu pentru a prepara cozonaci sau sarmale, ci pentru pregatirea unei mese cu mai putine calorii. Mai precis, una bogata in salate.  

 

 

Chiar daca artista nu are probleme cu greutatea, in fiecare an, ea simte nevoia ca dupa mesele imbelsugate sa consume alimente cat mai sanatoase. In ceea ce priveste cadourile pentru nepoti, in familia artistei, Mosul vine o singura data. Si atunci in noaptea de 24 decembrie.  

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Facebook.com

libertatea.ro