Stranepotul Reginei, care este al treilea in linia de succesiune la tron, are un obicei "ingrozitor", pe care l-a mostenit de la tatal sau, Printul William, dar si de la bunica sa, printesa Diana. Adorabilul print, acum in varsta de 5 ani, este renumit pentru faptul ca, in fiecare an, isi deschide in secret cadourile, cu mult timp inainte de Craciun. Printul George nu este singurul din familie care rupe hartia de impachetat de pe cadouri pentru a-si satisface curiozitatea de copil.

 

 

Intr-o scrisoare adresata unei prietene in anul 1985, Printesa Diana consemna: "Nu ma pot abtine cand vine vorba de cadouri. Orice pachet, de orice marime si forma, nu a fost niciodata in siguranta cu mine. Mi-e teama ca William a prins acest obicei ingrozitor de la mama sa, pentru ca gasesc hartie de impachetat rupta in cele mai inedite locuri!”

 

 

Se pare ca "obraznicia" lui George inainte de Craciun a fost transmisa din generatie in generatie. In mod traditional, familia regala petrece sarbatorile de iarna la  Sandringham House, din Norfolk, o proprietate detinuta de Regina. Toti cei prezenti fac schimb de cadouri intre ei, iar acestea trebuie, prin traditie, sa fie ieftine si amuzante. 

 

 

Sursa foto: Google.com

Perfecte