Mandru nevoie mare, bunicul Basescu a facut publica prima imagine cu bebelusul si a dezvaluit numele micutei.Elena Basescu a adus-o pe lume pe fiica ei prin cezariana, la o maternitate privata din Bucuresti, luni dimineata, cu cateva minute inainte de ora 8. Bebelusul a avut 3,77 kg si 53 cm la nastere si se numeste Anastasia.

 

Cel care a dezvaluit toate detaliile despre cel mai nou membru al familiei Basescu este bunicul Traian, fostul presedinte al Romaniei. ”Bun venit pe lume, Anastasia!”, a scris Traian Basescu pe contul personal de Facebook, in dreptul primei imagini cu nepoata sa.

 

 

 

Desi Elena Basescu  a vrut sa pastreze secretul in ceea ce priveste data la care va aduce pe lume al treilea copil, tata ei a dat-o de gol in urma cu ceva timp. 

 

"Nu am intrebat-o daca pot sa spun public, dar o sa spun, se pare ca pe data de 4 (n.r. iunie) pentru ca aia mica nu a venit in pozitie sa iasa.

 

 

 

Ceilalti doi au venit prematur, si Traian si Sofia (ceilalti doi copii ai Elenei n.r), asta mica e decisa sa stea pana in utlima zi. Abia o asteapta (cei mici – n.r). Ei cred ca vine unul care se va juca direct cu ei, nu unul care plange pana se joaca cu ei”, declara Traian Basescu.

 

 

Elena Basescu s-a separat de Bogdan Ionescu, tatal celor doi copii ai sai, in toamna anului 2016. Dupa divort, fiica cea mica a fostului presedinte al tarii s-a mutat alaturi de cei doi copii, Sofia Anais (5 ani) si Traian Junior (3 ani), intr-un apartament. Elena spune ca este o mama tipica, isi duce fiica la o gradinita de stat in drum spre serviciu, iar seara ii ia pe cei doi copii de la parintii ei. Actualul iubit al Elenei Basescu, Catalin Gheorghe, zis Tomata, este cu zece ani mai tanar decat fiica fostului presedinte, dar si-a asumat fara rezerve rolul de tata pentru fratii Anastasiei.

 

 

click.ro