Vestea despre faptul ca vor da nastere unor gemeni a fost coplesitoare, din punct de vedere emotional, pentru fiecare parinte. Unii au trait un adevarat soc. Totusi, noutatea ca vor deveni parinti de gemeni i-a facut atat pe tatici, cat si pe viitoarele mamici sa planga de fericire.

 

Am intrebat mamicile de la noi, cum ii deosebesc pe picii lor si de ce ii imbraca identic? 

 

Valeria Pancu: "Nu-i imbracam la fel, doarece ei sunt foarte diferiti, fiecare are personalitatea sa."

Anatol si Vladimir, 1 an si 3 luni


 

Tatiana Vatavu Lungu: "Intre ele este diferenta si nu le-am incurcat niciodata. Sunt total diferite, una e linistita si mai darnica, pe cand a doua e zbantuita si mai zgarcita."

Sofia si Victoria, 2 anisori.


 

Zlotea Aurelia: Le imbracam identic pentru ca au abia 2 anisori si se supara cand au ceva la fel, chiar si jucarii, sticlute etc. 

Miriam si Medeea, 2 anisori.

 

 

Lala Guseinov: E frumos sa fii mama de gemeni! E o meserie pe cat de grea, pe atat de frumoasa! 

Emma si Mia

 


Lena Tcaci: "Avem baieti si sunt absolut diferiti (sunt dupleti) si la fata, si la comportament. La noi nu exista ca unul sa fie mai activ si al doilea mai pasiv. Sunt ambii activi si repeta absolut totul unul dupa altul."

Artiom si Daniil, 2 anisori

 


Iuzic-Hromova Victoria: "Sunt diferiti, dar ii iubesc la fel de mult. Ei zambesc, plang, mananca diferit, dar se joaca cu aceiasi jucarie, deseneaza cu aceeasi culoare. Buneii ii deosebesc mai greu, ei pur si simplu intreaba cine sta in fata lor."

Macar si Constantin, 3 anisori


 

 

Viorica Sava: Fetita este cocheta familiei, baiatul mai serios.

Vladimir si Diana, 2 ani si 1 luna


 

Simona Fibelkorn: Ea e mare artista, el mare boroboata. Nici o sansa de confuzie. 

Ava Katerina si Theodor, 17 luni.


 

Ludmila Cornei: De la inceput se intampla sa le incurcam doar pe o secunda doua. Se intampla noaptea mai des, ceea ce m-a facut sa le imbrac pe noapte diferit.

Anastasia si Daria, 10 luni

 

 

Andreea Deea: Ele nu sunt identice, cel putin nu pt mine ca mama, insa cea mai mare deosebire care ne ajuta este ca una dintre ele are o alunita mai pronuntata la urechiusa stanga.

 


Diana Diaconu Badarhan: Toti le incurca incepand de la sot si pana la bunei. Desi au fost in placente diferite se simt foarte tare una pe cealalta. Una e foarte atenta - sta si te asculta si te urmareste tot ce spui si faci, a doua canta in fiece dimineata de la ora 5.

 

Rafaela si Sofia, 6 lunisoare

 

 Lena Vasilache: Mereu mi-am dorit gemeni si Dumnezeu mi-a facut acest cadou! Una e mai sensibila, mai delicata, dar cealalta mai energica mai cu caracter.

Sofia si Daria, 2 ani si 6 luni

 

 

Dolghier-Cerlat Sofia:  Picii nostri, mai mult se aseamana decat se deosebesc, dar am avut momente cand nu-i deosebeam prea mult. Un moment hazliu a fost cand l-am hranit pe unul si acelasi de doua ori si nu intelegeam de ce primul a mancat bine, dar al doilea nu vrea de loc.

 Danut si Ionut, 1 an si 9 luni

 

 

Alina Camarzan: Sunt doua minuni total diferite, sotiile insa le fac in tandem, le-am diferentiat din prima clipa chiar daca unii spuneau ca sunt identice.

Daria si Alexandra


 

 Natalia Calpagiu: Sunt total diferite la caractere si infatisare, dar sunt mandra ca nu se cearta si mereu sunt una pentru alta in toate, fac ghidusii nu mai afli care a facut nazbitia. 

 

 

Tatiana Tanga-Gritco: Sunt diferiti in toate, baiatul e mai lenes, mai mancacios si zambaret. Fata e foarte activa si mai serioasa.
Greutati in a intelege cine e in fata a avut doar bunicul.

Denis si Simona

 


Galiusa Visnevschi: Sunt mamica de gemeni, (duplex) baietei. Sunt mama cea fericita care are un frate geaman, iar  cand eram mici aveam acea legatura si sentiment de a ne simti frica sau bucuria celuilalt.

 


Dobreanschi Viorica: Preponderent le cumparam hainute la fel, pentru ca una fiind in magazine poate alege un articol, iar cand ajungem acasa isi doreste rochita surorii.

Elina si Emma

 

 

Eugenia Untilov, TRIPLETI: Noi ne asteptam cineva din familie sa aiba gemeni sau tripleti, deoarece bunica de pe mama este din tripleti. Eu mereu visam la gemeni fetita si baiat si dumnezeu ma binecuvintat cu 2 fete si un baiat. Tripletii sunt foarte diferiti, la infatisare, caracter si intelect. Pe fetite imi place sa le imbrac identic, ma asortez si eu cu ele. Sigur ca asta o sa fie pana ele singure o sa creasca si o sa-si creeze stilul lor propriu. 

Sursa foto: Facebook.com

Perfecte