Dezvaluirile facute de fosta angajata a cuplului, publicate in cartea „Brangelina: Adevarata poveste a lui Brad Pitt si a Angelinei Jolie“, lansata in 2009 de Ian Halperin, ar putea influenta decizia judecatorilor, scrie archynety.com.

 

 

 

Biograful a revenit asupra declaratiilor facute de bona, intr-un interviu recent. Acesta a povestit ca s-a intalnit cu mai multe persoane din anturajul fostului cuplu Jolie-Pitt, printre care si fosta angajata, pentru a-si documenta cartea. Astfel, potrivit lui Ian Halperin, bona i-a povestit ca Angelina era tot timpul depresiva si geloasa: „Ea (n.r. –bona) mi-a descris o Angelina incapabila sa-si controleze emotiile, depresiva din cauza esecurilor repetate din cariera si foarte geloasa“. „Nu putea suporta ca Brad sa castige mai multi bani decat ea si, de cand acesta a parasit casa, l-a suspectat de infidelitati“, povesteste biograful pe baza spuselor femeii. Autorul a adaugat ca „atmosfera era una extrem de toxica pentru copii, care plangeau adesea“.


 

Intr-un interviu acordat revistei „Vanity Fair“, Angelina Jolie oferea detalii despre divortul dureros de Brad Pitt, despre cum a fost afectata ea si cei sase copii si despre cum i s-a schimbat viata. Angelina Jolie si Brad Pitt, care au fost impreuna 12 ani si au reprezentat cel mai glorios cuplu al Hollywood-ului, s-au despartit in septembrie 2016. Actrita a cerut divortul „pentru binele familiei“, solicitand si custodia celor sase copii, trei adoptati - Maddox (16 ani), Pax (14 ani) si Zahara (12 ani) - si trei biologici - Shiloh (11 ani) si gemenii Vivienne si Knox (9 ani). „Pur si simplu a fost cel mai greu moment, iar acum inca incercam sa ne revenim, toti facem tot posibilul pentru a ne vindeca familia“, declara Angelina Jolie.

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

 

 

adevarul.ro