National Enquirer, Gossip Cop si RadarOnline au publicat mai multe articole despre problemele de sanatate ale ducesei. Jurnalistii sustin ca ducesa de Cambridge nu poate sa ramana insarcinata, iar Familia Regala se gandeste sa apeleze fie la fertilizarea in vitro fie la o mama surogat.

 

Presa straina noteaza ca sotia Printului William si-a stricat complet regimul alimentar. Gossip Cop scrie ca ducesa sufera din cauza bulimiei si ca nu mai poate ramane insarcinata prin mijloace traditionale.

 

Site-urile de mondenitati mentionate dezbat aceasta tema si spun ca poporul britanic ar putea reactiona negativ la oficializarea acestor zvonuri. Kate este mama a doi copii. Pe George l-a nascut in luna iulie a anului 2013, iar pe Charlotte a adus-o pe lume in mai 2015.

 

 

 

Catherine Elizabeth Middleton este sotia celui de-al doilea in linia de succesiune la tronurile Commonwealth, dupa tatal sau, Printul Charles. Este de asteptat ca intr-o buna zi Kate sa devina regina consort.

Kate s-a casatorit cu William pe 29 aprilie 2011 la Westminster Abbey, iar nunta regala a fost transmisa de toate canalele de televiziune din lume. Ceremonia religioasa a avut loc la cateva luni dupa ce cei doi au anuntat ca s-au logodit (16 noiembrie 2010).

 

Sursa foto: Google.com

Teotrandafir.com