Are doar noua luni, insa Amelia, fiica Ingai Ojog este nu doar foarte draguta, ci si talentata. Fiindca frumusetea fetelor e imposibil de a nu fi remarcata, recent ele au fost invitate sa participe la filmarile unui spot publicitar cu produse pentru bebelusi.

 

Este vorba despre o filmare dubla, Inga - in calitate de mama si Amelia - protagonista principala, care consuma produsele pentru copii. Faptul ca modelul va aparea intr-un spot publicitar nu e nimic nou, deoarece bruneta are o cariera de succes in domeniul modellingului, atat la noi in tara, cat si in Romania, curios insa este ca micuta de niciun an deja e vedeta si a facut fata cu brio acestei provocari. 

 

 

Noi am contactat-o pe tanara mamica si am aflat mai multe detalii. Inga a povestit cum a fost aceasta noua experienta din viata ei si cum s-a comportat Amelia, la filmari: "Sunt mandra de ea si pot confirma ca ii place mult camera, mai e si super activa! In ziua filmarilor toata procedura a cam durat pana la ora 17:00, caci am tot schimbat locatiile, iar ea dormise doar de dimineata, insa nu a facut mofturi.


Amelia iubeste publicul, daca e in centrul atentie, ea merge la toata lumea, cu toti gaseste ceva de facut! Asta cam a ajutat-o si la filmare, toate ideile de scenariu a spotului pentru ea erau binevenite! A fost chiar frumos."


   

 


 

Cu siguranta, bruneta se poate lauda cu reusite impresionante in cariera, insa noi am vrut sa aflam ce si-ar dori sa devina cand o sa fie mare Amelia sau daca i-ar placea sa ii calce pe urme: "Nu imi doresc sa devina ceva anumit, vreau ea sa isi aleaga, dar o sa incerc sa ii ofer toate oportunitatile de a avea din ce alege. Abia astept sa o vad la 3-4 anisori, sa mergem la dansuri, muzica, desen. Sunt curioasa ce talente ascunde! Ce tine de modelling, mi-as dori sa faca mai mult decat mine, dar sunt sigura ca o voi incadra, ramane sa vedem daca ii place!


 

 

 

 

Amintim ca Inga Ojog este organizatoarea grandiosului Festival IO Models. Un eveniment fashion care surprinde mereu cu locatii interesante, prezentari de moda spectaculoase si nu in ultimul rand, designeri celebri din afara tarii.

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: arhiva personala


Perfecte