Fotografiile rare au fost realizate in de-a lungul a cateva decade, aratandu-ne-o pe Regina Elisabeta la primul Trooping the Colour, ori pe copiii ei, in copilarie si adolescenta. Imaginile au fost realizate de fotografrul regal John Scott, intre anii 1950 si 1980. Printre fotografiile nemaivazute se numara unele in care Printul Charles si Printesa Anne invata sa navigheze, ori intalnesc mari actori de la Hollywood, precum Sarah Fawcett ori distributia serialului MASH.

 

 

Mai mult de atat, in unele cadre o vedem pe Regina Elisabeta foarte apropiata de Lordul Louis Mountbatten, unchiul sotului ei, Printul Philip. Acesta ar fi avut o influenta puternica asupra mariajului reginei, dar si a cresterii nepotului sau, Printul Charles. In unele cadre, apar si Edward si Andrew, ceilalti doi copii ai reginei, care erau la varste foarte fragede in acea vreme.

 

 

De departe cea mai interesanta fotografie este, insa, cea cu Printul Charles, la doar 20 ani, in care ne dam seama ca Harry il mosteneste perfect din punct de vedere fizic. Iata si alte fotografii surprinse in acea perioada cu familia regala britanica!

 

OkMagazine.ro