Pe 20 iunie, Nicole Kidman a schimbat prefixul, iar implinirea unei jumatati de secol a fost motiv de mare sarbatoare pentru actrita care se bucura, mai mult ca oricand in cariera sa, de admiratia publicului si de laudele criticilor de film. Cu un serial de mare suc­ces (Big Little Lies) in plina difuzare si incasari totale la box office, din filmele ei, de peste 4 miliarde de dolari, castigatoarea unui Oscar si detinatoarea unei stele pe Hollywood Walk of Fame poate trage linie si iesi pe plus in cei 34 de ani de cariera de pana acum.

 

 

Daca n-ar exista divergentele pe care le are, de ani de zile, cu Isabella (24) si Connor (22), copiii adoptati in timpul mariajului cu Tom Cruise, s-ar putea decla­ra o femeie complet fericita. Insa conflictul nesfarsit dintre celebra mama si copiii ei cei mari isi anticipea­za punctul culminant chiar de ziua divei. 

 

Inca din timpul casniciei cu superstarul Tom Cruise, relatia cu copiii ei adoptati a inceput sa aiba de suferit. Dupa despartirea de partenerul ei din Eyes Wide Shut, Nicole a recunoscut ca nu si-a dorit ca Isabella si Connor sa practice scientologia, insa tatal Cruise a avut ultimul cuvant.

 

 

Minorii au ramas in grija lui si, dupa divort, Kidman n-a mai avut nimic de comentat. Iar, in ciuda eforturilor actritei de a relua legatura cu ei, impacarea nu a fost posibila decat anul trecut, cand Isabella i-a facut cunostinta cu sotul ei, Max Parker, la un an de la nunta la care Ni­cole nici macar nu fusese invitata.

 

Mai mult, Connor a marturisit recent in Woman’s Day ca are o „relatie solida“ cu mama lui adoptiva. si-atunci, daca primii pasi au fost deja facuti, cum de Bella si fratele ei n-au onorat invitatia la petrecerea aniversara a mamei lor adoptive? „Tot ce-si dorea Nicole era sa aiba intreaga familie alaturi de ea“, a declarat o sursa pentru newi­dea.com.

 

 

Kidman s-a oferit chiar sa-i transporte pe copiii ei adoptati cu un avion privat din Lon­dra, unde locuieste Bella, pana-n Nashville, orasul de resedinta al actritei. Degeaba. Dar ce le poti cere unor copii care-si percep propria mama drept „persona non grata“ – conform spuselor unor scientologi din anturajul lor – si care nu s-au sinchisit sa-i fie alaturi nici macar in ziua in care ta­tal ei, Antony Kidman, a fost inmor­mantat?! 

 

 

Gurile rele spun ca adevara­tul motiv al refuzului lor de a lua parte la aniversarea superstaru­lui este ca-i deranjeaza prezenta lui Keith acolo. Unde mai pui ca sotul lui Nic a fost cel care a organi­zat petrecerea si, in mod evident, a fost nedezlipit de actrita pe intreaga durata a serii?! Indiferent de motiv, Kidman este la fel de dezamagita ca-n trecut, cand se plangea ca Bel­la si Connor nici macar nu-i spun mama. Asa ca, cel mai probabil, una dintre dorintele pe care Nicole si le-a pus cand a suflat in lumanari a fost cu gandul la ei doi. 

 

Sursa foto: Google.com

Okmagazine.ro