Mihai Petre este unul dintre cei mai apreciati dansatori si coregrafi din Romania, a devenit tatic pentru a doua oara la sfarsitul lunii august. Dansatorul, care i-a luat locul Mihaelei Radulescu in juriul emisiunii „Romanii au talent”, este casatorit cu Elwira, colega lui de „breasla”, alaturi de care are doua fetite, Catinca si micuta al carui botez urmeaza sa fie organizat in doar cateva zile.  

 

 

 

Cuplul de dansatori se pregateste intens pentru botezul fetitei lor, dat fiind faptul ca evenimentul va gazdui rude importante, care vin tocmai din Polonia pentru celebrarea ceremoniei religioase, conform spuselor fericitului tatic. Mihai si Elwira Petre au fost invitati in cadrul emisiunii lui Catalin Maruta si au dezvaluit data in care el si sotia lui isi vor boteza fetita. Cei doi au marturisit ca asteapta sa ajunga la petrecere toti cei apropiati. „Pe 10 noiembrie. Vin rudele din Polonia la botez”, a sustinut Mihai Petre. 

 

 

Mihai Petre si sotia lui s-au decis si in ceea ce priveste numele pe care fetita lor il va purta, cea mica urmand sa fie botezata Ariana Ilinca. „Da, ne-am gandit cum o sa o cheme pe micuta. O va chema Ariana Ilinca. Ariana e de la Elwira si Ilinca de la mine. Ilinca e un nume care imi suna foarte bine mie. Pe cealalta fiica a mea o cheama Catinca si nu stiu de ce asa imi sunt dragi mie. Imi suna bine. Ma simt bine cu numele astea, cu fetele mele”, declara coregraful.

 

 

Sursa foto: Instagram.com

click.ro