Cu siguranta, Paul Walker ar fi mandru acum sa vada cat de frumoasa este fiica lui, dar si de faptul ca aceasta ii continua munca si se implica activ in cauze umanitare. Meadow Walker a implinit 20 de ani pe 4 noiembrie si a impartasit cu fanii care o urmaresc pe Instagram o imagine. Fotografia postata pe Instastories o arata pe Meadow tinand in maini o felie de tort pe care se afla lumanarile cu cifrele 2 si 0.

 

 

Adolescenta a pus bazele unei fundatii care poarta numele tatalui ei. "Gandindu-ma la tatal meu, am inceput sa ma gandesc si la pasiunile lui", declara Meadow. "Pasiunea lui pentru ocean, pentru salvarea animalelor, pasiunea lui pentru a-i ajuta pe oameni: am vrut sa pun bazele acestei fundatii, pentru ca vreau sa impart o bucata din el cu toata lumea". Fundatia Paul Walker ofera alocatii si burse pentru studentii si cercetatorii care studiaza stiinta marina si care lucreaza in acest domeniu.

 

 

Meadow este atrasa insa si de lumea modei, ea fiind protagonista mai multor sedinte foto realizate de JuanKr Zorrilla, un tanar si apreciat fotograf din New York. Poti vedea cateva dintre aceste fotografii mai jos:

 

 

Sursa foto: Google.com; Instagram.com

ELLE