Cu 39 de ani in urma, Ludmila Balan si-a tinut pentru prima data pruncul in brate. Stia ca va fi celebru, tocmai din acest motiv i-a si dat un prenume atat de scurt, simplu, dar sonor, Dan. "Danut s-a nascut tot intr-o zi de marti, la 11 seara.  A venit in zodia varsatorului. Dan isi doreste mult o familie, un copil", a povestit artista in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, de la PRO TV.

 

 

Vine dintr-o dinastie de artisti. Are un bunel celebru, iubiti de romanii de pretutindeni, un tata la fel de talentat si o mama cu o voce uimitoare. Acum se bucura si de prezenta surorii de aproape doi anisori. Este vorba despre Cristian Botgros, fiul Adrianei Ochisanu si al lui Corneliu Botgros.  "Este norocos, are si sora si ma bucur enorm ca avem o relatie frumoasa", a dezvaluit mama acestuia.

 

 

Emotiile se citesc pe chipul mamelor. Nerabdatoare sa-si vada feciorii mari sunt si artistele Mariana Mihaila, Gloria Gorceag, Tatiana Podoleac, harpista care ingrijeste de gemeni, dar si Olga Manciu, super-mama, cu tocmai trei baieti. Urmareste mai multe detalii interesante despre mamici celebre de baieti:

 

 

Sursa foto: Facebook.com; Google.com

Perfecte