Desi Kanye West este unul dintre cei mai apreciati si mai bine platiti rapperi din America, iar sotia lui, Kim Kardashian, castiga 500.000 de dolari doar pentru o postare pe Instagram si viata lor este invidiata de milioane de oameni, se pare ca intre cei doi lucrurile nu mai merg de mult ca pe roate. Tocmai de aceea, conform Radar Online, Kim Kardashian si Kanye West fac terapie de cuplu acum.

 

 

 

 

Dupa ultimele postari de pe Instagram, destul de bizare, ale lui Kanye, dar si dupa discursul halucinant pe care l-a avut la Casa Alba, unde a vorbit, foarte agitat, timp de 10 minute incontinuu, neuitand sa il laude pe presedintele american, Kim a decis ca s-a umplut paharul si i-a sugerat sotului ei sa caute ajutor specializat.

 

 

 

De altfel, rapperul a fost diagnosticat cu tulburare bipolara si, ce e cel mai grav, a incetat sa-si mai ia medicamentele. In noiembrie 2016, toata presa de peste Ocean a vuit in momentul in care Kanye West a fost internat de urgenta, in urma unei caderi nervoase.

 

 

 

Un apropiat al familiei West-Kardashian a declarat ca sotia rapperului a fost destul de deranjata de ura din online care s-a revarsat asupra lui dupa povestea cu Donald Trump, mentionand ca Kim nu poate intelege de ce lumea este atat de cruda. „Incearca sa inteleaga de ce oamenii sunt atat de plini de ura. A fost foarte urat… si asta din cauza ca el il sustine pe Trump”.

 

 

 

 

Sursa foto: google.com

viva.ro