Justin Bieber nu a facut niciodata un secret din faptul ca doreste cu disperare sa fie un tata tanar. Acum ca este casatorit cu Hailey Baldwin, cei doi soti sunt pregatiti sa isi mareasca familia.


"Justin si Hailey se bucura acum de o viata  plina de iubire. Justin nu vrea sa astepte ca sa fie tata si Hailey este total deschisa pentru a pune cariera in asteptare de dragul unui copil", a declarat o sursa apropiata cantaretului in varsta de 24 de ani, pentru HollywoodLife.

 

 

 

Hailey are doar 21 de ani, dar ar fi dispusa sa faca o pauza in cariera, mai ales ca si-a redus proiectele profesionale in ultimul timp. "Il iubeste pe Justin cu toata inima si acum ca sunt casatoriti, ea chiar doreste sa fie mama copilului sau. Ei au o viata intima intensa si un copil ar putea sa apara foarte curand", a  ai spus sursa citata.

 

Cuplul  s-a casatorit intr-un birou de mariaj, la New York pe13 septembrie, deoarece pur si simplu nu a putut astepta sa fie sot si sotie. Se spune ca perechea intentioneaza sa planifice o ceremonie religioasa pentru familia si prietenii apropiati, dar din punct de vedere legal ei sunt casatoriti cu acte in regula. 

 

 

 

Justin a stiut de mult timp ceea ce vrea in viata. Isi dorea sa se casatoreasca si sa aiba o familie inca de al varsta de 20 de ani. In revista Glamour, in martie 2016, el a spus ca cel mai mare vis al lui este de "a avea o familie proprie". De asemenea, el a dezvaluit ca doreste copii si "Mi-ar placea sa  fiu tata pana la varsta de 30 de ani. "

 

 

 

Sursa foto: google.com 

Perfecte