Jasmin Shor a oferit un interviu in care a vorbit despre cum face fata, atat ea, cat si copiii ei, faptului ca de Ilan Shor locuieste in alta tara. 

 

Acum o luna in urma, acesta a fost condamnat la 7 ani de inchisoare, dar interpreta este convinsa ca sotul ei este nevinovat si ca adevarul va putea fi demonstrat. Cantareata a mai povestit ca copiii ei se afla acum in Moldova, impreuna cu tatal lor. 

 

 

"Margarita isi face griji pentru el. Ea simte totul si il iubeste enorm. La inceputul lunii iulie, atunci cand i-am adus pe copii in Moldova, Miron si-a intins indata manutele spre el, a pus capul pe umarul lui si l-a sarutat. In acel moment m-au trecut fiorii." povesteste artista. 

 

"Iar Margarita ii spune: Tata, imi doresc sa locuiesti cu noi mereu. Noi doar locuim in tari diferite, este greu, dar reusim sa facem fata." a mai adaugat aceasta.

 

 

Inca nu este clar cand Ilan Shor va avea loc o noua judecata, dar Jasmin spera ca pana in acel moment, juristii vor reusi sa gaseasca dovezile necesare pentru a-i demonstra nevinovatia. 

 

Sursa foto: Instagram.com

Paparazzi.ru