Cu ocazia sarbatoririi Zilei Profesorului, Jasmin a decis sa distribuie o imagine in care apare fiind scolarita. In poza artista poarta fundite in par si este imbracata in uniforma scolara, fiind asezata cuminte in banca.

 

Prin intermediul acestei postari, vedeta a tinut neaparat sa-i felicite pe dascali: "Sunt foarte bucuroasa ca tara noastra este bogata in profesori minunati, talentati si intelepti! Sunt fericita sa-i felicit pe toti invatatorii si profesorii si sa le doresc o sanatate de fier, bucurie fara margini, intrevederi calduroase si multa apreciere! Multumim pentru dragostea ce le-o purtati copiilor! Multumim pentru munca voastra, extrem de importanta!" Poza cantaretei a strans mii de aprecieri si numeroase complimente, fanii acesteia remarcand ca artista este inzestrata cu carlionti naturali, la fel ca si fiica sa, care ii seamana enorm. 

 

 

Jasmin e constienta ca Margarita este o mini copie de a sa si pentru a accentua acest lucru, isi asorteaza atat tinutele, prin culori si printuri, cat si coafurile cu fetita sa. Astfel, la unul dintre evenimentele recente, mama si fiica au purtat look-uri asemanatoare. 

 

 

 

Sursa foto: Instagram.com/JasminShor

Perfecte