Si fiul lui Schumi ii calca pe urme. El a semnat cu Ferrari, echipa pentru care neamtul a scris istorie. 

 

 

In fotografia publicata de Mick, acesta a pozat alaturi de Corinna si Gina Lisa, sora sa. 

 

„Cu aceasta poza vrem sa va multumim din adancul inimilor noastre pentru toate urarile calduroase din ultima perioada, ne-au dat putere si energie pozitiva. E un an special pentru Michael, implineste 50 de ani si 25 de ani de la primul sau titlu mondial in Formula 1. E placut sa vedem ca voi, la fel ca si noi, ii sarbatoriti cariera.", e mesajul transmis de fiul sau. 

 

 

Ce se mai intampla in acest moment cu Schumacher?


Vestile despre starea de sanatate a lui Schumacher nu sunt imbucuratoare, insa sotia sa inca spera ca isi va reveni intr-o zi, scrie presa internationala. Potrivit apropiatilor, ea ar fi cumparat recent o casa in Mallorca si isi doreste sa il mute pe fostul mare campion acolo in foarte scurt timp. 

Contactat de presa locala, primarul din Mallorca a confirmat ca Schumi va fi mutat, intr-adevar, in Mallorca si ca in acest moment se fac ultimele pregatiri necesare relocarii.Mutarea vine pe fondul pasiunii lui Schumacher pentru acest loc. Starul F1 a spus in nenumarate interviuri ca Mallorca era unul dintre locurile lui preferate si ca i-ar fi placut sa locuiasa acolo candva.  

 Amintim ca in urma cu cinci ani, Michael Schumacher a fost victima unui accident de schi. De atunci, fostul pilot e intr-o stare vegetativa severa si se afla sub supraveghere permanenta.

 

Imediat dupa accident el a fost diagnosticat cu traumatism cranian sever si cu hemoragie cerebrala, fiind operat de doua ori la spitalul din Grenoble. in 2014 a fost transferat la o unitate medicala de specialitate din Lausanne, dar - in urma consultarilor dintre medici si familia sa - a fost transferat in locuinta sa din localitatea elvetiana Gland, acolo unde e tratat si in acest moment. 

 


Potrivit presei internationale, medicii spun ca starea de sanatate a fostului pilot este delicata, iar sansele ca el sa-si mai revina sunt infime.

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com


Perfecte