Fostul model international a dezvaluit ce nume vor purta fetitele si a  reusit sa surprinda pe toata lumea. Micutele vor purta acelasi nume. Este un nume cu semnificasie biblica, a marturisit Valentina in cadrul unei emisiuni TV: "Mi-am dorit tare, chiar si dupa Milan, sa mai am copii. Imi doream foarte tare inca un copil, nu neaparat doi.  M-au cuprins toate emotiile si asa o adrenalina… Cristi s-a bucurat tare! Maria o sa fie un nume. Vor avea, evident, si un nume de sfant. Vor fi amandoua Maria." 

 

 

Dupa trei relatii si sapte copii, Cristi Borcea spune ca si-a gasit in sfarsit linistea si echilibrul alaturi de Valentina Pelinel. Barbatul in varsta de 48 de ani, afirma ca vrea sa imbatraneasca alaturi de frumoasa femeie pe care a facut-o doamna Borcea la sfarsitul lunii octombrie. 

 

 


"Valentina e ultima femeie din viata lui Cristi Borcea! „My last, my everything”, cum e intr-o melodie romantica. Ne spunem: «Esti viata mea!» >  Un lucru e clar, doar cu Valentina voi mai face copii. Cati o vrea Dumnezeu!", a declarat recent Borcea. 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com


Perfecte