Ultima oara cand fotografii i-au surprins in ipostaza tata-fiica, a fost in august 2012, cand Tom a dus-o pe micuta Suri intr-un parc de distractii din Florida. De atunci, starul pare ca a uitat ca are o fiica biologica. Ba mai mult, a declarat ca Suri ”nu mai face parte din viata lui”, motiv pentru care i-a cerut unui administrator de grup de pe o retea de socializare sa inlature toate pozele cu fiica sa.  

 

 

Maryann, o fosta colega de liceu de-a actorului, care detine un fan grup pe Facebook, s-a trezit intr-o zi cu cererea inedita din partea lui Tom Cruise ca toate pozele cu Suri sa fie sterse, pe motiv ca ”ea nu mai face parte din viata lui”. Si desi Maryann Carter ii apara decizia, motivand ca o face pentru ca Suri sa nu fie expusa in astfel de mediu, nu putem sa nu recunoastem ca cererea e una stranie din partea actorului.  

 

 

Cert e ca Suri simte lipsa tatalui ei, iar asta o spun mai multe surse, desi mama ei se chinuie sa-i ofere un trai mai mult decat decent. Recent, Katie Holmes a postat pe contul de Instagram o fotografie in care apare micuta in varsta de 12 ani, alaturi de o prietena, la munte. Pesemne, Katie a dus-o pe Suri intr-o escapada la munte, pentru a lua aer proaspat si pentru a se bucura de experiente de iarna. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

okmagazine.ro/