Are un tata celebru, care este iubit de o tara intreaga, fiind unul dintre cei mai mari artisti ai Romaniei, iar el pare ca vrea sa ii calce pe urme. Este vorba despre Radu Stefan.

 

 

Radu Stefan Banica a primit un rol in piesa „Toul in gradina“, acolo unde joaca alaturi de actori precum Dan Radulescu, Mirela Zeta si Emilia Popescu, aceasta din urma fiind colega in multe piese si cu Stefan Banica. Potrivit presei tabloide din tara noastra, piesa este interzisa persoanelor sub 16 ani. 

 

 

 

 

Fiul lui Stefan Banica seamana perfect cu artistul, iar in clasa a IX-a a castigat titlul de Mister la Balul Bobocilor de la Liceul Jean Monnet. Mai mult decat atat, el posteaza pe Instagram sute de fotografii in care este leit cu Stefan Banica, iar fanii tatalui sau ii spun acest lucru in comentarii. 

 

 

 

Radu Stefan Banica are o relatie apropiata si cu Andreea Marin, cea care i-a fost sotie lui Stefan Banica timp de sapte ani si care i-a daruit artistului o fetita, Violeta. In vara acestui an, paparazzi au fotografiat-o pe fosta Zana a Surprizelor in timp ce mergea, alaturi de Radu si de Violeta, la un parc de distractii din afara Capitalei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

okmagazine.ro